JOBB HOS OSS

Ønsker du sommerjobb?

På Rjukan Hotell er det aller viktigste vi gjør å gi kundene en opplevelse. Vi er hjertet i sentrum! De som besøker oss skal merke at de blir sett og ivaretatt. Den følelsen er det DU som skaper. Samspill med dine kolleger i et arbeidsmiljø der alle gleder seg til å gå på jobb er essensielt for å lykkes hos oss. Vårt hotell har en varm og avslappet atmosfære, samtidig som tempoet er høyt.

«Uansett hvorfor gjesten kommer til oss, er det få ting som blir verdsatt som et vennlig ansikt å hilse dem velkommen. Vi søker medarbeidere med evne til å få gjestene til å føle seg som hjemme så snart de setter ned bagasjen i hotellobbyen». – sier Ida Hammersten

Bli med å skap gode hotellopplevelser i sommer!

Er du interessert i å jobbe hos oss, se ledige stillinger nedenfor.

sommerjobb hos oss bilde

OPPLEVELSEN STARTER MED DEG

ER DU VÅR NYE SOMMERVIKAR?

Du er sammen med andre kolleger en vesentlig brikke for å være med å skape de beste gjesteopplevelser. Vi legger stor vekt på serviceinnstilling, godt humør og evne til å arbeide med flere oppgaver samtidig. Nå søker vi dyktige og motiverte ferievikarer i perioden mai/juni og august/september.

Felles for våre stillinger er at du:

  • Ønsker gjestene velkommen med et herlig ekte smil hver dag – også når det er som mest hektisk.
  • Kan lese oppskrifter og manualer fra vårt kjøkken.
  • Liker å jobbe med mennesker og trives med høyt tempo.
  • Er fleksibel i forhold til arbeidstid.
  • Er en lagspiller som unner dine kolleger suksess, og raust deler erfaringer for å gjøre hverandre enda bedre.
  • Genuint er interessert i å gi gode opplevelser til våre gjester.

Hjelp oss med å yte den beste servicen!

Sommervikar bilde

SOMMERVIKAR – RENHOLD

Til vårt hotellteam søker vi renholdere som er motivert for en praktisk sommerjobb! Din jobb vil være å rengjøre og klargjøre hotellrommene og ansvarlig for at våre overnattingsgjester møter et rent og pent rom når de sjekker inn hos oss. Du er også ansvarlig for generelt renhold i fellesarealer og andre evt. eksterne enheter.

Du er sammen med dine medarbeidere en vesentlig brikke for å gi våre gjester den aller beste opplevelsen og vi legger stor vekt på serviceinnstilling, humør og evnen til å arbeide med flere oppgaver samtidig.

Opplevelsen starter her – med DEG!

sommer Renhold Bilde

SOMMERVIKAR – SERVITØR

Uansett hvorfor gjesten kommer til oss, er det få ting som blir verdsatt som et vennlig ansikt å hilse på dem. Som servitør fungerer du som vert sammen med resten av teamet på hotellet og skaper en gjesteopplevelse i beste klasse.

Det viktigste er imidlertid dine personlige egenskaper og din holdning. For å passe rollen må du være en lydhør lagspiller som tar stort ansvar for dine oppgaver og det samlede resultatet. Det er også viktig at du kan formidle god gjestfrihet til hotellets gjester.

Vi er overbevist om at det er når du får utvikle deg og bidra med all din kompetanse og erfaring at vi overgår gjestenes forventninger. I tillegg har vi det gøy på jobb!

sommer Servitør bilde

SOMMERVIKAR – KJØKKEN

Vi trenger selvstendige og resultatbevisste medarbeidere. Du er en positiv og entusiastisk person som liker å ha det gøy på jobb og som aktivt bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø. Du er genuint opptatt av personlig og engasjerende kundeservice.

Arbeidsoppgaver: Enkel matlaging og tilberedning, ansvar renhold kjøkken/oppvask samt delta i produksjon. Kvalifikasjoner: Du bør ha gode samarbeidsevner, være serviceinnstilt og ha stor arbeidskapasitet med godt humør i en travel hverdag.

Høres dette spennende ut?

sommer Kjøkken hjelp bilde

SEND OSS DIN SØKNAD!

Kontaktperson | Send en mail med søknad og CV til ida@rjukanhotell.com

Ser frem til å høre fra deg!

Vi er stadig på utkikk etter dyktige medarbeidere og/eller vikarer. Hvilke områder som er ledige kan variere fra sesong til sesong. Send gjerne inn en åpen søknad med CV og fortell hva du ønsker å jobbe med, så tar vi kontakt dersom din bakgrunn er relevant.

Søknadsfrist for sommerjobb: 15. juni 2023