TILBUD OG KAMPANJER

Med nærhet både til Oslo, Drammen og Grenland er Rjukan et attraktivt område for både kulturelle-, frilufts- og historiske, og ikke minst romantiske opplevelser.

Uavhengig av om du foretrekker de store naturopplevelsene, vil fordype deg i kultur og historie eller bare komme vekk fra hverdagens mas og tjas og nyte livet: Rjukan er stedet for deg som vil oppleve det lille ekstra.

Vi har flere spennende kampanjer med tilbud og pakker som passer for enhver smak – uansett om du reiser med venner, kjæresten, familien eller alene.

MINNERIKE OG UFORGLEMMELIGE OPPLEVELSER

Fjellpåske – perfekt for familien

Legg årets påskeferie til Rjukan Hotell å få en uforglemmelig ferie på fjellet. Ta med hele familien å bo sentralt i rolige omgivelser på et historisk og nyoppusset hotell. Det går fjellbuss fra Rjukan Torg / hotellet opp på fjellet med retur på ettermiddagen. Fjellbussen gjør det enkelt for deg som vil bo i byen av Rjukan og allikevel benytte deg av fjellets goder. Se alle avganger på Visit Rjukan (gjeler i sesong; 26.12.23 – 1.4.24).

Rjukan byr på mange flotte turmuligheter, både på langrenn og i slalåmbakken, samt for de som ønsker å besøke Rjukanbadet, Krossobanen eller andre aktiviteter. Lad opp batteriene med et deilig opphold på fjellet.

Vi tilbyr overnatting for 2 personer i dobbeltrom for NOK 1 400,- per døgn, inkl. frokost.

Nedenfor kan du booke rom og sikre deg en opplevelsesrik påske med alt det beste Rjukan har å by på.

Velkommen til oss!

BOOKING

Vi kan tilby flere romalternativer, om du kommer som enkeltperson eller som en familie. Totalt har vi 28 dobbeltrom og 11 familierom. Alle rom er utstyrt med trådløst internett og TV. Frokosten er selvfølgelig inkludert ved overnatting hos oss.

Vi holder for tiden på med og utvikle et digitalt bookingsystem. Frem til dette er på plass ønsker vi at du benytter bookingskjemaet slik at vi kan ta hånd om bestillingen din på en rask og god måte.

Vi gleder oss til å se deg!