TILBUD OG KAMPANJER

Med nærhet både til Oslo, Drammen og Grenland er Rjukan et attraktivt område for både kulturelle-, frilufts- og historiske, og ikke minst romantiske opplevelser.

Uavhengig av om du foretrekker de store naturopplevelsene, vil fordype deg i kultur og historie eller bare komme vekk fra hverdagens mas og tjas og nyte livet: Rjukan er stedet for deg som vil oppleve det lille ekstra.

Vi har flere spennende kampanjer med tilbud og pakker som passer for enhver smak – uansett om du reiser med venner, kjæresten, familien eller alene.

MINNERIKE OG UFORGLEMMELIGE OPPLEVELSER

Fjellpåske – perfekt for familien

Legg årets påskeferie til Rjukan Hotell og få en uforglemmelig ferie på fjellet. Ta med hele familien og bo sentralt i rolige omgivelser på et historisk og nyoppusset hotell. Det går fjellbuss fra Rjukan Torg / hotellet opp på fjellet med retur på ettermiddagen. Fjellbussen gjør det enkelt for deg som vil bo i byen av Rjukan og allikevel benytte deg av fjellets goder. Se alle avganger på Visit Rjukan (gjeler i sesong; 2.2 – 10.4).

Rjukan byr på mange flotte turmuligheter, både på langrenn og i slalåmbakken, samt for de som vil besøke Rjukanbadet, Krossobanen eller andre aktiviteter. Lad opp batteriene med et deilig opphold på fjellet.

Vi tilbyr overnatting for 2 personer i dobbeltrom for NOK 1 000,- per døgn, inkl. frokost.

Nedenfor kan du booke rom og sikre deg en opplevelsesrik påske med alt det beste Rauland har å by på.

Velkommen til oss!

Tid for kjærlighet

Valentinsdagen, også kalt alle hjerters dag og kjærlighetsdagen, er en feiring av kjærlighet og romantikk. Hva passer vel ikke bedre da enn en liten pause i hverdagen og overraske din kjære med et opphold hos oss, eller bare gi en liten oppmerksomhet som varmer?

Ta vare på hverandre og kjærligheten!

Tre retters middag kr. 600,-
Sett mobilen på lydløs og nyt en smakfull middag og hverandre. Selvfølgelig med litt bobler i glasset!

Planlegg en romantisk aften med den du er glad i. Ingenting er vel mer hyggelig enn å nyte en bedre middag sammen? Ta turen til vår lune og romantiske restaurant D2O hvor vi kan tilby en treretter – selvfølgelig med bobler – til kun kr. 600 per person. Selv på en tirsdag går det fint an å kose seg litt ekstra.
Ta en titt her for å se vår meny.

Overnatting kr. 1 290,-
Hva med en liten pause i hverdagen og overrask din kjære med en overnatting på vårt stilfulle hotell til kun kr. 1 290 per person. Inklusiv frokost og treretters middag med et glass bobler.

Kom innom, plei kjærligheten og skjem bort din kjære hos oss! Partneren din blir garantert sjarmert.

Happy Valentine’s Day, 14. februar!

Gi en opplevelse i gave på morsdagen

Morsdagen er dagen for å gi alle mammaer litt ekstra oppmerksomhet, og en fin anledning til å glede mamma og la henne vite hvor mye hun betyr for deg og familien. Hva med å varte opp mor og overraske med en deilig lunsj eller god middag, slik at hun slipper å stå på kjøkkenet denne dagen? Dette vil garantert gjøre mor glad.

Se vår meny og bestill bord allerede nå!

Ønsker alle mammaer en riktig fin morsdag, 12 februar!

BOOKING

Vi kan tilby flere romalternativer, om du kommer som enkeltperson eller som en familie. Totalt har vi 28 dobbeltrom og 11 familierom. Alle rom er utstyrt med trådløst internett og TV. Frokosten er selvfølgelig inkludert ved overnatting hos oss.

Vi holder for tiden på med og utvikle et digitalt bookingsystem. Frem til dette er på plass ønsker vi at du benytter bookingskjemaet slik at vi kan ta hånd om bestillingen din på en rask og god måte.

Vi gleder oss til å se deg!