KONFERANSE OG ARRANGEMENTER

Trenger du lokaler til ditt neste arrangement?

Enten du planlegger et bedriftsarrangement eller et intimt bryllup med nærmeste familie, har vi de perfekte lokalene for deg. Vi er stolte over å tilby to nyoppussede konferansesaler og et romslig møterom. Det er også tilgang til egen bar utenfor konferanselokalene.

Vi tilpasser ditt arrangement ut i fra de ønsker du måtte ha, om det er en forretningskonferanse, et event eller en annen aktivitet du ønsker å arrangere. Vår personlige service og assistanse vil være tilgjengelig både før og under arrangementet for å sikre at du får den beste opplevelsen eller resultatet.

Vi vil svare deg raskt med et skreddersydd tilbud. Vi er klare til å hjelpe deg slik at du får akkurat det du ønsker av opplevelse eller resultat!

LOKALER FOR DITT ARRANGEMENT

SAM EYDE SALEN

Velkommen til Sam Eyde-salen, vår imponerende konferansesal med plass til opptil 100 personer. Her kan du nyte den perfekte settingen for store arrangementer, konferanser og foredrag. Med sin romslige og moderne design skaper Sam Eyde-salen en inspirerende atmosfære for kunnskapsdeling og nettverksbygging.

Uansett om du planlegger en bedriftskonferanse, en produktlansering eller et faglig seminar, er Sam Eyde-salen det ideelle valget for å imponere dine deltakere og sikre en vellykket begivenhet.

BIRKELAND SALEN

Vi ønsker deg velkommen til Birkeland-salen, vår intime konferansesal som er ideell for mindre møter og arrangementer. Med plass til opptil 20 personer, tilbyr Birkeland-salen en komfortabel og inspirerende atmosfære.

Birkeland salen

MØTEROM HELBERG

Velkommen til møterommet Helberg, et ideelt sted for møter og samlinger med en kapasitet på opptil 20 personer. Med sin moderne og funksjonelle design skaper Helberg-møterommet en behagelig og effektiv arbeidsmiljø. Uansett om det er for strategiske diskusjoner eller kreative workshops, er Helberg-møterommet en ideell arena for produktive og engasjerende samlinger.

TAPPERIET

I kjelleren på Rjukan Hotell tilbyr vi et nytt og lekkert lokale for private arrangementer, konfirmasjoner, jubileer, bryllup, reunions, firmafester og mye mer. Med en kapasitet på over 100 m2 og plass til ca. 100 personer, kan du være sikker på at lokalet vil imøtekomme dine behov.

Vi er fleksible når det gjelder størrelsen på arrangementet, og tilpasser oppdekking og plassering i henhold til dine ønsker. Med vårt erfarne team som tar seg av detaljene, kan du slappe av og nyte festen. Vårt mål er å gi deg et elegant og stilfullt lokale som passer perfekt for enhver anledning.

Så hvorfor ikke la Tapperiet på Rjukan Hotell være vertskap for ditt neste arrangement?

Ta kontakt med oss i dag for å avtale en visning og se hvordan vi kan hjelpe deg med å skape minner som vil vare livet ut.

BE OM TILBUD

Uansett om du planlegger et bedriftsarrangement eller din egen bryllupsfest med din nærmeste familie, finner du ditt lokale her. Vi kan tilby to nyoppussede konferansesaler pluss et romslig møterom. Tilgang til egen bar utenfor konferanselokalene.

Vi tilpasser ditt arrangement ut i fra de ønsker du måtte ha, om det er en forretningskonferanse, et event eller en annen aktivitet du ønsker å arrangere. Vi tilbyr selvfølgelig personlig service og assistanse både før og underveis.

Benytt skjemaet for en kort beskrivelse av behovet, så tar vi kontakt med et tilbud.

Overnatting *
Middag *